18:28:05 16.04.2024
Stiri

Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei: Ce intenționa să facă prințesa Diana, înainte de a deceda

Actualitate 03.09.2021 13:13 Vizualizări2486 Autor: Ziarul National
Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei: Ce intenționa să facă prințesa Diana, înainte de a deceda


Prințesa Diana și Meghan Markle ar fi avut mai multe lucruri în comun decât și-ar fi putut imagina cineva, scrie presa internațională. Mai exact, se pare că Lady Di ar fi avut planuri să se mute în California, Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii ai ei, prinții William și Harry.

Au trecut 24 de ani de la moartea prințesei Diana, iar acum antrenorul de voce Stewart Pearce, care a lucrat cu aceasta până la moartea ei, în 1997, a făcut dezvăluiri incredibile. Mai exact, în cadrul unui interviu pentru Daily Mail, el a mărturisit că prințesa Diana își dorea să se mute în California cu cei doi copii ai ei și visa la o carieră la Hollywood.

„Au existat o mulțime de proiecte care i-au fost oferite prințesei Diana”, a mărturisit Stewart Pearce, care a continuat: „Unul dintre ele era să realizeze documentare despre activitățile caritabile. Plănuia să petreacă mult timp la Hollywood”, a mai precizat acesta.

Steve Pearce a ținut, însă, să sublinieze că prințesa Diana nu își dorea să devină o stea de cinema, ci mai degrabă să facă muncă în spatele camerelor. Ba mai mult, el a declarat că prințesa Diana ar fi vrut să se mute în Malibu, California, alături de cei doi fii ai ei. Această schimbare ar fi venit, însă, dacă și-ar fi continuat relația cu Dodi Fayed.

Prințul Harry și soția lui s-au mutat în California în 2020

Anul trecut, Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, s-au mutat la Santa Barbara, în California.

Harry, 35 de ani şi fosta actriţă Meghan Markle, 39 de ani, originară din Los Angeles, au anunţat în luna ianuarie că fac un pas în spate din prim-planul Casei Regale britanice şi că doresc să ducă o viaţă „mai independentă" în America de Nord.

Meghan Markle și prințul Harry

Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, unde s-a aflat, până recent, reşedinţa cuplului. Ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie a anului 2020. Cei doi s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată.

Cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume Archie și o fetiță ce poartă numele Lilibet Diana, născută la începutul lunii iunie a acestui an, scrie peroz.ro.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

În 2022, se vor comemora 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașînă, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, Prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a Prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de Prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md