03:36:38 25.04.2024
Stiri

Vacanțe 2021: ȘAPTE destinații din Europa în care trebuie să ajungi toamna aceasta

Actualitate 03.09.2021 15:58 Vizualizări3802 Autor: Ziarul National
Vacanțe 2021: ȘAPTE destinații din Europa în care trebuie să ajungi toamna aceasta


Toamna este perioada perfectă pentru a face o călătorie în Europa și a descoperi noi locații inedite. Principalele destinații europene tocmai au trecut prin sezonul de vârf, străzile sunt mai liniștite, iar vremea încă este de partea noastră cu temperaturi prietenoase.

Totodată, în afara sezonului turistic, vă veți bucura și de cele mai bune hoteluri la un preț mai accesibil, mai puține cozi la atracțiile turistice, mai multe locuri în restaurante și mai puține persoane în fotografiile voastră de vacanță. Dacă te gândești să pleci într-o vacanță toamana aceasta, iată 7 destinații din Europa care nu te vor dezamăgi.

1. Gent, Belgia

Gent, Belgium.


Gent este un oraș despre care se spune că pare ieșit dintr-un basm. Nu este cel mai cunoscut dintre orașele din Belgia, dar totuși, este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din această mică țară. De la răul, istoria, castelul și tradițiile sale, până la magazinele și evenimentele culturale, există o mie de lucruri de făcut și de descoperit în Gent.

2. Budapesta, Ungaria

Budapest,,Hungary


Urcați pe dealurile din Budapesta și priviți râul, Parlamentul, culorile calde ale copacilor și vă veți simți ca și când ați fi singuri într-unul dintre cele mai romantice orașe din Europa. Aflati acolo, veți putea opta pentru o croazieră pe Dunăre sau vizite la principalele atracții turistice ale capitalei: hala pieței centrale, Opera din Budapesta, Dealul Castelului, totul este mai liniștit toamna la Budapesta.

3. Barcelona, Spania

Barcelona


Barcelona esta una dintre destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume. Parcul Güell, Sagrada Familia, Bazilica Regală Montserra, cele mai frumoase comori din Barcelona sunt la fel de frumoase și toamna. Profitați de sejur pentru a vizita și împrejurimile Barcelonei, cum ar fi orașele Girona sau Sitges.

4. Porto, Portugalia

Porto, Portugalia,


Porto este un oraș superb care trebuie descoperit în toate anotimpurile anului. Cei ce vizitează orașul portughez se vor îndrăgosti de casele colorate din Ribeira, vinul dulce de Porto, ce doarme în beciurile din Vila Nova de Gaia, dar și de valea Douro și podgoriile sale clasificate drept patrimoniu mondial de către UNESCO.

5. Amsterdam, Olanda

Amsterdam


Amsterdam este una dintre cele mai romantice destinații pe tot parcursul anului, dar mai ales atunci când copacii de-a lungul canalelor se îmbracă în culorile lor calde de toamnă. Acest oraș, vizitat în fiecare an de milioane de călători, este mai liniștit în această perioadă a anului.

Plimbați-vă prin frumoasele buticuri și librării din Amsterdam, mergeți într-o mini- croazieră și vizitați casa Annei Frank sau Rijksmuseum.

6. Edinburgh, Scoţia

Edinburgh, Scoția


Edinburgh, capitala Scoției, este o destinație plină de viață. Este ideal pentru a sărbători Crăciunul, Anul Nou sau a profita de numeroasele sale festivaluri, vara. Puteți face o vizita Grădinei Botanice Regale din Edinburgh, care datează din secolul al XVII-lea, apoi rătăci prin unele dintre parcurile și spațiile verzi ale orașului.

Savurați, după-amiaza, un ceai clasic la The Colonnades at the Signet Library și vizitați Castelul din Edinburgh.

7. Dubrovnik, Croația

Dubrovnik, Croația

Dubrovnik este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Croației. Înconjurat de ziduri, vârfuri muntoase și ape cristaline, orașul oferă aceleași priveliști spectaculoase și toamna, cu avantajul că nu este la fel de aglomerat.

Totodată, apa mării Adriatice rămâne caldă până în octombrie sau chiar noiembrie, astfel vă veți putea bucura și de o baie în mare, pe lângă plimbările în centrul vechi și locațiile în care au fost filmate unele scene din Game of Thrones.

Sursa: peroz.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md