(foto) Anenii Noi: Un tânăr şofer şi-a pierdut viaţa după ce a ieşit la depăşire fără să se asigure

În seara zilei de ieri, aproape de ora 19:00, poliția din Anenii Noi a fost sesizată despre producerea unui accident rutier grav pe traseul R-30 Chișinău-Anenii Noi-Ștefan Vodă. Două mijloace de transport au fost implicate şi a fost înregistrat un deces.

Contactată de AutoBlog.MD Mariana Didenco, ofiţerul de presă al IP Anenii Noi, ne-a putut comunica că şi-a pierdut viaţa un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta se afla la volanul unei Dacia Lodgy şi fără să se asigure complet a iniţiat o manevră de depăşire.

Pe contrasens se deplasa un autocamion, condus de un bărbat de 35 de ani. La scurt timp a urmat un impact frontal dezastruos.

Primul conducător auto şi-a pierdut viaţa pe loc, iar al doilea a fost transportat la Spitalul Raional din Anenii Noi pentru îngrijiri medicale, suferind mai multe traumatisme după ce vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat în decor.

Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/