(foto) Încă un impact frontal fatal, astăzi, în raionul Edineţ

Încă un impact frontal fatal în ultimele 24 de ore. Astăzi, în jurul orei 15:25, la Inspectoratul de Poliție din Edineț a fost înregistrat un apel telefonic cu privire la producerea unui grav accident rutier la ieșirea din satul Alexăndreni, în direcția municipiului Edineț.

La fața locului s-a deplasat imediat Grupul de reacționare operativă al IP Edineț, împreună cu angajații Serviciul Protecției Civile și Situații Excepționale.

Svetlana Colesnic-Talpă, ofiţerul de presă al IP Edineţ, ne-a informat că au fost implicate în accident două automobile. Conducătorul de 33 de ani a unei Dacia Logan, având ca pasager un bărbat de 43 de ani din Chişinău, la ieșirea din satul Alexăndreni, într-o curbă, ar fi ieşit peste linia continuă şi pe contrasens a intrat frontal într-un VW Passat condus de un bărbat de 33 de ani din raionul Edineţ, care avea un pasager de 21 de ani din acelaşi raion.

În rezultat toate persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale, suferind diverse traumatisme. Din nefericire, pe patul de spital, şoferul VW-ului a decedat din cauza rănilor primite.

Conducătorul automobilului Dacia, testat alcoolscopic fiind, nu fusese beat. Cadavrul celuilalt şofer a fost îndreptat spre examinare medico-legală.

Alte circumstanțe se stabilesc, precum şi cine se face vinovat de producerea impactului.

Vezi şi: (foto) Anenii Noi: Un tânăr şofer şi-a pierdut viaţa după ce a ieşit la depăşire fără să se asigure

Apropo, iată un anunţ proaspăt al INSP:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4119658991494842&id=610508662409910

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/