Cine este noul șef interimar – comisar principal la Direcția regională nord a Poliției de Frontieră

Irina Odobescu
03/09/2021
Foto: Poliția de frontieră via Facebook

Andrei Teut a fost numit vineri șef interimar - comisar principal la Direcția regională nord a Poliției de Frontieră. Rosian Vasiloi, șeful Inspectoratului Poliției de Frontieră, a spus că Teut este „omul potrivit la această funcție”.

Teut și-a început cariera acum 14 ani la Sectorul Poliției de Frontieră Toceni. În acest timp a acumulat o experiență vastă în domeniul de control și supraveghere a frontierei de stat.

Șeful Inspectoratului Poliției de Frontieră a înaintat unele propuneri și priorități, printre care zero toleranță corupției. Printre prioritățe este și analiza situației operaționale pe sectorul încredințat la frontiera moldo-ucraineana atât și moldo-romană, dar și lucrul cu informațiile operative, astfel să fie destructurate schemele de contrabandă și alte ilegalități conexe.

Noua conducere a Direcției regionale nord urmează să promoveze efectivul profesionist și integru, fără favoritism și măguleală. De asemenea, urmează să fie identificarea sectoarelor vulnerabile și, urgent, soluții de remediere a tuturor problemelor în acest sens.

Irina Odobescu
03/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii