fbpx

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista dispozitivelor

WhatsApp, cea mai utilizată aplicație de mesagerie, va înceta să mai funcționeze pe anumite telefoane care au versiuni vechi de Android ori iOS, potrivit Daily Star. Astfel, începând de la 1 noiembrie, persoanele care dețin anumite modele de telefoane nu vor mai putea folosi WhatsApp nici pentru a trimite mesaje și nici fotografii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform sursei citate, WhatsApp nu va mai putea fi folosit pe 43 de modele de telefoane, care au versiuni vechi de Android ori iOS. Este vorba despre modelele care funcționează cu Android 4.0.4 sau altele mai vechi ori cu iOS 9 sau alte sisteme de operare mai vechi.

Care sunt modelele de telefoane care vor deveni incompatibile cu WhatsApp, află mai jos:

Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
Sony Xperia
Huawei Ascend Mate and Ascend D2
Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus

WhatsApp a introdus mesajele care dispar în noiembrie 2020, o funcție ce permite trimiterea de texte, imagini și alte suporturi media care vor fi șterse automat după 7 zile. În prezent este testată o nouă funcție numită Mesaje Vizualizate o dată (View Once messages), scrie digi-world.tv.

Ce înseamnă asta mai precis? Destinatarul poate vizualiza fotografia sau videoclipul primit, care va dispărea imediat după închiderea mesajului. Aceste tipuri de mesaje nu beneficiază de notficările cu preview pe ecran. Mesajele View Once pot fi trimise atât în chaturile individuale, cât și în cele de grup.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button