Coworking CBC: Cum să economisești bani pe chirie oficii

Cel mai avantajos preț pentru chirie oficii - descoperă CBC, noul business centru din Chișinău ce oferă spații de lucru fixate și nefixate, dar și oficii per m2, chiar în centrul capitalei.

Foto: CBC

Care este cea mai mare greșeală a antreprenorilor atunci când inițiază o nouă afacere? Crearea unei echipe profesioniste, achiziționarea de tehnică și utilaj mult prea scump sau închirierea unui oficiu ce presupune costuri mult prea înalte pentru un start-up? Cu siguranță, fiecare dintre acești factori influențează activitatea antreprenorilor și a freelanceri-lor. Conform statisticilor, cea mai des întâlnită greșeală este închirierea unui spațiu de lucru care nu este utilizat eficient și generează cheltuieli mari la început de activitate.

Pornind de la necesitatea antreprenorilor de pe piața locală, echipa CBC a creat soluția perfectă pentru optimizarea cheltuielilor. Fondat în 2021, CBC (Community Business Center) este gata să găzduiască noi rezidenți. Nu oferă doar un simplu spațiu de închiriat, ci o soluție inovativă în Republica Moldova, oferind spații de muncă axate pe siguranță și experiențe comunitare unice.

Spațiile de coworking și oficiile amplasate în zona verde, chiar în centrul capitalei, oferă posibilitatea antreprenorilor să beneficieze de o experiență unică: opțiunea de spațiu personalizat (oficiu per m2 sau spațiu de lucru fixat/nefixat), posibilitatea de lucru în echipă, colaborarea cu rezidenții CBC pentru rezultat maxim, tehnică de birou, acces la zona de relaxare, coffee point și multe alte facilități pe care le poate avea doar un centru de coworking.


Pentru că una e să citești despre coworking și alta e să afli din experiența de lucru, am discutat cu Roman, unul dintre primii rezidenți CBC:

„Când am aflat despre noul coworking space, nu am mai căutat chirie oficii în altă locație. Opțiunea de coworking este mult mai avantajoasă. Pentru că s-au deschis recent, au cele mai mici prețuri din Chișinău la chirie oficii centru. Nu a trebuit să mă ocup de amenajarea cu mobilă și tehnică. Nici nu plătesc separat serviciile comunale. Totul este inclus. Pot oricând utiliza imprimanta, xeroxul sau scanerul, iar lucrurile personale le păstrez în loker, un dulap personal. Vin cu plăcere într-un oficiu spațios, cu geamuri mari, în care nu este gălăgie, cum se întâmplă de altfel în majoritatea coworking-urilor. Pe mine, prezența altor rezidenți mă disciplinează, iar când obosesc, fac o plimbare în parcul Valea Trandafirilor care se află chiar la câțiva metri distanță”Roman, IT Gentelemen-rezident CBC


Iată care sunt câteva dintre Beneficiile și Avantajele noului coworking din
Business Centrul CBC:

    1. Economie de bani pe chirie (cu ocazia deschiderii, CBC oferă cele mai mici prețuri pentru chirie oficii centru din Chișinău);
    2. Cheltuieli reduse pentru întreținere (fără grija amenajării cu mobilă, tehnică sau plata serviciilor comunale, toate facilitățile sunt incluse);
    3. Confort maxim și acces nelimitat (acces 24/7, în dependență de pachetul ales, și curățenie inclusă);
    4. Spațiu de muncă personalizat (spații de muncă fixate, nefixate, oficii per m2, de la doar 50 euro lunar);
    5. Rapiditate și zonă înverzită (ușor de găsit, CBC este amplasat în sectorul centru, chiar lângă parcul Valea Trandafirilor);

      Pentru a beneficia de o zi absolut GRATUIT în noul Business Centru din inima capitalei, accesează website-ul www.cbcenter.md și programează prima întâlnire. Dacă vrei să discuți direct cu echipa CBC, contactează-ne la numărul de telefon +373 69 621 999 sau scrie-ne pe pagina noastră pe Facebook.



      CBC - creat pentru a susține comunitatea de afaceri!


      // console.log('no ads situation')