Accident puternic pe un traseu din România: 9 moldoveni, grav răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a tamponat cu o mașină

8 moldoveni au fost răniți în urma unui accident în România. Impactul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:00, în raza localității Andreneasa. Ministerul de Externe de la Chișinău a venit cu mai multe informații despre caz.

Foto: Agerpres

Un microbuz, care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova, a fost implicat într-un accident în raza localității Andreneasa. Mașina s-a tamponat violent cu un alt autoturism, iar în rezultat, 13 persoane au avut de suferit. Este vorba despre șoferii mașinilor, 3 pasageri din mașină și pasagerii din microbuz.

În microbuz se aflau 9 cetățeni moldoveni, dintre care 8 urmând a fi transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate iar o persoană, fiind cu traumatisme ușoare a refuzat spitalizarea.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la București sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare.

Cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.


Pub