(video) Momentul unui accident feroviar în Texas. Un tren spulberă o lamă de turbină eoliană

Accident feroviar bizar în oraşul Luling din Texas. Bizar este pentru că se cunoaşte, de regulă, cum astfel de încărcături sunt transportate cu mare atenţie şi pe un itinerar bine planificat din timp pentru a nu crea impedimente în trafic. Însă ceva nu a mers bine în acest caz.

O uriaşă lamă de la un generator eolian de energie electrică, tractată pe o platformă cu 18 roţi de către un cap-tractor, a fost spulberată de un tren marfar. Poliția a spus că barierele nu erau coborâte când șoferul a încercat să traverseze trecerea la nivel de cale ferată.

Coliziunea tremurândă de pământ a zguduit literalmente centrul orașului, însă din fericire nimeni nu a avut de suferit. Trecerea în cauză este situată chiar în centrul Luling, iar traiectoria intersecției sale presupune o curbă cu o rază redusă. Se pare că şoferul nu știa exact toate datele, motiv pentru care s-a reţinut mai mult decât trebuia.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/