fbpx

Un microbuz cu nouă moldoveni, implicat într-un accident în Mureș. Precizările autorităților

Un microbuz cu nouă moldoveni a fost implicat într-un accident rutier în România, județul Mureș. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la București, s-a autosesizat în legătură cu acest caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul s-a produs astăzi, 2 septembrie, în jurul orei 12:00, în raza localității Andreneasa. Acesta a rezultat cu vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, pasagerii din microbuz precum şi a trei pasageri din autoturism.

În microbuz se aflau nouă cetățeni moldoveni, dintre care opt urmând a fi transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate iar o persoană, fiind cu traumatisme ușoare a refuzat spitalizarea.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la București sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare.

Totodată, cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button