fbpx

Reacția Adrianei Bețișor, după trimiterea în judecată a dosarului pe numele său: „Este o făcătură și o răzbunare curată”

Fosta șefă adjunctă a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, a reacționat după ce a fost trimisă în judecată. Aceasta a menționat că „dosarul este o făcătură și o răzbunare curată, sprijinită și încurajată de însuși procurorul general”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„N-am recunoscut si nu-mi voi recunoaște vinovăția în acest dosar, pentru că această făcătură e o răzbunare curată, sprijinită și încurajată de însuși procurorul general. Prin fabricarea acestui dosar, care are la bază doar declarațiile unui personaj din anturajul lui Veaceslav Platon și care sunt vădit calomnioase și false, se urmărește izolarea mea, pentru a nu mi se permite dezvăluirea ilegalităților făcute de procuratură.

Vreau sa accentuez că în toată perioada urmăririi penale am conlucrat cu ancheta, am formulat nenumarate cereri în care am contestat acțiunile ilegale ale procurorului, am cerut confruntare cu persoana care a facut declarații false impotriva mea și am sesizat procurorul general vizavi de abuzurile subalternilor săi, dar mi s-au respins absolut toate solicitările. Iar aceasta nu demonstrează altceva decat lipsa de interes de a afla adevarul.

Pe ultima sută de metri, mi-a fost înlăturat total ilegal avocatul, care oficial este în concediu, pentru ca să fie posibilă expedierea, cât mai urgentă, a dosarului in judecată și, la fel de rapid, obținerea unei sentințe de condamnare, prin folosirea martorilor falși care sunt oamenii lui Platon precum Doboș, Luchian etc. și care la moment lucrează în interesele acestuia”, a mai spus Adriana Bețișor

Amintim că Procuratura Generală a anunțat astăzi că dosarul pe numele Adrianei Bețișor a fost finalizat și trimis în judecată. Urmărirea penală pe acest caz a fost efectuată de PCCOCS.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button