/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai multe loturi de lapte de cocos, RETRASE de pe rafturile unui lanț de magazine din țară, din cauza conținutului de oxid de etilenă

missing
02 septembrie 2021, ora 21:13

Mai multe loturi de lapte de cocos au fost retrase de pe rafturile Kauflan, din cauza conținutului de oxid de etilenă. Potrivit ANSA, este vorba despre produsele aflate sub marca Alpro, și anume Alpro Cocos BIO, 1L. Lotul ar fi fost contaminat în urma unui lot transportat anterior de plante tratate cu oxid de etilenă, o substanță interzisă în alimentele din Europa.

Loturile respective de produse au fost scoase de pe rafturi și respectiv izolate., pentru a elimina orice risc posibil.

Au fost retrase loturile:

  • 22.11.2021
  • 29.11.2021
  • 03.01.2022
  • 17.01.2022

Dacă aţi achiziţionat unul sau mai multe dintre produsele impactate şi doriţi să solicitaţi rambursarea costului, reprezentantul lanțului de magazine vă sugerează să le returnaţi la magazinul de la care aţi cumpărat, până în data de 18.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.

Oxidul de etilenă este un un produs cancerigen care se regăsește în multe materii prime alimentare care stau la baza brânzeturilor, produselor de panificație și de cofetărie. Recent, un lot de înghețată a fost retras din magazinele din țară pentru că aveau conținut de oxid etilenă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram