/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mereu la înălțime! Rebranding la magazinul Azart din sectorul Râșcani

02 septembrie 2021, ora 21:24

Mereu la înălțime! Rețeaua de magazine Azart știe să cucerească și să surprindă plăcut pe oricine-i calcă pragul. Principiul de bază pe care se bazează magazinele Azart din întreaga țară este calitate, diversitate și comoditate. Obișnuindu-ne cu surprize dese și cu atenție deosebită față de consumator, de data aceasta ne-a surprins plăcut magazinul Azart de pe bulevardul Moscovei din sectorul Râșcani al capitalei. Este vorba de un rebranding al magazinului ce garantează confortul și plăcerea de a găsi articole unice, deosebite și la preț accesibil pentru toți membrii familiei tale.

„În această toamnă venim cu o noutate bună, în special magazinul Azart de la Râșcani a făcut rebranding.”

„Avem o gamă variată de produse cum ar fi: sacouri, pantaloni pentru doamne, pentru copii, pentru fetițe și respectiv și pentru bărbați, nu i-am lăsat fără atenție. Bărbații pot găsi în magazinele noastre o gamă variată de produse cum ar fi aceste cămăși, pantaloni, încălțăminte, sacouri…”

Deși într-un nou format, magazinul Azart păstrează aceleași tradiții care i-au ajutat să crească atât de frumos și vertiginos în ochii cumpărătorilor.

„Păstrăm aceeși tradiție și în acest magazin aducem produse de calitate, pentru orice gust și stil de la brand-urile îndrăgite de clienții noștri cum ar fi: Zara, Massimo Dutti, Bershka și Stradivarius.”

Azart își așteaptă vizitatorii de la 9:00 până la 21:00 în fiecare zi, punându-le la dispoziție haine de firmă la un preț avantajos pe care nimeni nu-l poate trece cu vederea. Un alt punct forte al magazinului sunt colecțiile inedite care cuceresc din prima clienții magazinului.

„E mai diversifcat și cum eu sunt însărcinată, încerc să găsesc ceva…”

„Fiindcă găsești lucruri unde nu găsești peste tot.”

Nici la capitolul ,,Urări”, Azart nu duce lipsă. Vizitatorii i-au dorit tot binele din lume acestui magazin care de fiecare dată le depășește așteptările.

„Eu sunt un client destul de fidel și îi urez cât mai multe cumpărături.” „Succes și reușite!”

Compania este prezentă pe întreg teritoriu din Republica Moldova, având 10 magazine aflate în raioanele din țară și 10 la Chișinău.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram