‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAnaliticaRusia anunță date despre recolta de cereale din acest an

Rusia anunță date despre recolta de cereale din acest an

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 31 august, fermierii din Rusia au recoltat deja 90,3 milioane de tone de cereale. Cerealele și leguminoasele au fost recoltate de pe suprafața de 33,1 milioane de hectare, ceea ce este mai mult decât ratele de anul trecut.

Potrivit ministerului agriculturii din Rusia, recolta de grâu din Rusia până în prezent cifrează 65,6 milioane de tone, grâul a fost recoltat de pe suprafața de 21,8 milioane de hectare. În plus, au fost recoltate 16,2 milioane de tone de orz și 90 de mii de tone de porumb.

Amintim că, estimările specialiștilor presupun obținerea unei recolte de grâu în Rusia sub 75 de milioane de tone.

Producția de floarea soarelui, rapiță și soia este de: 196,9 mii tone, 1,3 milioane tone și respectiv 63,3 mii tone, iar sfeclă de zahăr – a fost recoltată în proporție de 2 milioane tone.

În întreprinderile agricole și gospodăriile țărănești, au fost recoltate 783,9 mii tone de cartofi și 1,2 milioane de tone de legume în câmp deschis.

Fermierii din mai multe regiuni au început deja să semene culturi de toamnă pentru recolta din 2022. În prezent, a fost realizat semănatul pe o suprafață de 2,4 milioane de hectare.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›