00:38:41 25.04.2024
Stiri

Scrisoarea emoționantă a lui Cristiano Ronaldo, după întoarcerea la Manchester United: „Sir Alex, asta este pentru tine!”

Actualitate 01.09.2021 10:29 Vizualizări3275 Autor: Ziarul National
Scrisoarea emoționantă a lui Cristiano Ronaldo, după întoarcerea la Manchester United: „Sir Alex, asta este pentru tine!”


Fostul golgheter al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj amplu, sub forma unei scrisori deschise, pe contul său de Instagram, în care a explicat de ce a vrut să se întoarcă la Manchester United.

Căpitanul Portugaliei a refuzat în ultimul moment o ofertă venită din partea rivalilor de moarte din oraș, antrenați de Pep Guardiola, și a ales să revină pe Old Trafford, iar principalul motiv poartă numele lui Sir Alex Ferguson.

Chiar dacă presa din Anglia a vorbit despre un posibil acord cu Manchester City, Cristiano Ronaldo insistă că dragostea lui pentru Manchester United este foarte puternică și acesta a fost motivul din spatele deciziei sale de a se întoarce pe Old Trafford, scrie prosport.ro.

CR7 a explicat motivele pentru care a decis să revină la echipa de la care a plecat în 2009 într-o postare amplă pe contul său de Instagram, sub forma unei scrisori deschise adresate fanilor săi.

„Oricine mă cunoaște, știe despre dragostea mea nemuritoare pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut la acest club au fost absolut incredibili și drumul pe care l-am parcurs împreună este scris cu litere de aur în istoria acestei instituții mărețe.

Nici nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt acum, după ce am văzut cum întoarcerea mea pe Old Trafford a făcut înconjurul lumii. Este ca un vis devenit realitate, după ce m-am întors de atâtea ori pentru a juca împotriva lui Manchester United, și chiar ca adversar am simțit mereu iubirea și respectul fanilor din tribunele de pe Old Trafford. Este sută la sută absolut materia primă din care sunt făcute visele!

Istoria a fost scrisă în trecut și va mai fi scrisă încă o dată! Aveți cuvântul meu de onoare! Sunt chiar aici! Sunt înapoi acolo unde este locul meu! Haideți să o facem împreună să se mai întâmple o dată! P.S. Sir Alex, asta este pentru tine…”, este mesajul emoționant al superstarului Cristiano Ronaldo, adresat fanilor lui United și fostului său manager, legendarul Sir Alex Ferguson.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md