07:53:38 29.03.2024
Stiri

APEL DISPERAT pentru a acorda AJUTOR unui micuț de doar doi ani din Cantemir, rămas fără o bucată de cap: Este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău cu bunica, după ce mama sa, din cauza stresului, a născut doi bebeluși morți

Actualitate 01.09.2021 14:12 Vizualizări44528 Autor: Ziarul National
APEL DISPERAT pentru a acorda AJUTOR unui micuț de doar doi ani din Cantemir, rămas fără o bucată de cap: Este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău cu bunica, după ce mama sa, din cauza stresului, a născut doi bebeluși morți Facebook
Un incident nefericit l-a lăsat pe Maxim fără o bucată de cap. Micuțul luptă pentru viața sa la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău


O familie din raionul Cantemir trece prin momente cumplite, după ce micuțul lor de doar doi ani a ajuns în stare gravă la spital fără o bucată de cap, iar mama acestuia, însărcinată cu gemeni în șase luni și jumătate, i-a născut morți la scurt timp după acest incident, din cauza stresului suportat.

În prezent, Maxim, de doar doi ani și două luni, este internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, fiind transportat acolo cu ajutorul Serviciului „Aviasan”, și stă cu bunica.

O mămică internată în aceeași instituție medicală a lansat un apel pe Facebook, cerând ajutor pentru Maxim și familia lui lovită crunt de soartă.

„O întâmplare a făcut ca Maxim să se pună înaintea unui aparat de tuns iarba care i-a sfărâmat jumătate din cap la propriu. Acest copil a suportat patru operații pe creier, iar acum urma a cincea, însă, din păcate, starea s-a agravat - a suportat o infecție pe creier și în sânge. Medicii îl stabilizează. Nu vorbește, nu mănâncă - doar prin sondă, a slăbit și arată ca un bebe de 10 luni, poartă scutece, de câteva zile face des convulsii, starea e mai gravă și, parcă nu era de-ajuns, mama lui, fiind însărcinată cu gemeni, de la stres a născut copiii morți la 6 luni și jumătate. Pe moment, în spital stă cu Maxim bunica.

Eu vă rog foarte mult să îi ajutăm! Cine dorește, poate aduce aici direct (la Institutul Mamei și Copilului - n.r.), la etajul 2, Reanimare, scutece nr. 4, șervețele umede, mâncare pentru bunica, fiindcă în spital nu i se oferă nimic, ceva bani, hăinuțe puțin mai largi, maiouri pe bretele, cine și ce poate...”, este apelul lansat de Irina pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md