Administrația de Stat a Drumurilor are un nou director interimar. Andrei Spînu l-a prezentat echipei

Foto: Andrei Spînu/Facebook

Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor are un nou director interimar. Este vorba despre Sergiu Bejan. Acesta a fost prezentat echipei de către Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Andrei Spînu menționează că Sergiu Bejan are o vastă experiență în proiectarea drumurilor și podurilor, este expert tehnic atestat la capitolul B. 3a, b, 4, 7, 8, C. în domeniile construcții rutiere și feroviare.

„Domnul Bejan preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva. Aveți toată încrederea noastră! Baftă multă!”, a scris Andrei Spînu în postarea sa de pe Facebook.

Acesta a absolvit și obținut titlul de doctor în inginerie mecanică la Universitatea „Dunărea de Jos Galați” Facultatea de Mecanică din Brăila, Romania și a publicat peste 25 de articole și publicații științifice. Acesta a participat în calitate de inginer șef de proiect domeniul „Construcții Rutiere” la peste 60 de obiecte a drumurilor naționale din Republica Moldova și România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente