(foto) Citroën AMI, maşina electrică ce poate fi condusă de la 16 ani, va deveni disponibilă şi în România

Cu o istorie de peste 100 de ani și vehicule legendare nonconformiste Citroën pășește pe piața din România, prin importatorul oficial Trust Motors, cu cel mai inovator mijloc de mobilitate – noul Citroën AMI.

AMI este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

Amintim pe scurt caracteristicile-i cheie:

  • 100% ELECTRIC: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, AMI propune o rulare silențioasă cu o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard și o autonomie de 75 km.
  • COMPACT ȘI AGIL: ultra-compact, cu o lungime de 2.41 m și o rază de întoarcere de numai 7.2 m, AMI facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare.
  • CONFORTABIL: mic la exterior, dar spațios la interior, AMI poate găzdui în deplin confort doi pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.
  • PERSONALIZABIL ȘI IMPUNĂTOR: AMI este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor patru pachete de accesorii colorate.
  • CONDINȚII DE UTILIZARE: poate fi condus de persoanele cu vârstă peste 16 ani cu permis de conducere B1.
  • ACCESIBIL: utilizabil pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h.
  • EXPERIENȚĂ 100% ELECTRICĂ: Citroën AMI este disponibil pentru început exclusiv persoanelor juridice, cu achiziție de minim trei unități.

Prețul de achiziție în România este de 4.990 de euro cu TVA şi tichetul Rabla Plus inclus. Vânzările vor începe din 2022.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/