Covid ne lasă astăzi făra concerte: Alex Calancea Band, Catharsis, Trigon și Nelly Ciobanu nu mai intră în scenă

Primăria municipiului Chișinău anunță că concertele și alte manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii Limbii Române din sectoarele capitalei, parcuri și scuaruri, programate pentru ora 15:00 - 17:00 au fost anulate.

Foto:
În Valea Trandafirilor urma să aibă loc un concert cu participarea lui Alex Calancea Band și a lui Vlăduț Ciobanu. În parcul Alunelul era programat un concert cu formația Catharsis, Nelly Ciobanu și a ansamblul Romanița, iar în sectorul Rîșcani, Trigon și Nicolae Jelescu.

„Stimați colegi, concertele mari care urmau să fie organizate în data de 31 august 2021, începând cu ora 15:00, se amână. Rămân a fi desfășurate micile evenimente în sectoare și depunerea de flori dedicate zilei de 31 august. A fost solicitat ca la evenimentele care vor avea loc să fie respectate măsurile de siguranță”, se arată în anunț. 

Astfel, potrivit programului publicat anterior, se anulează și expoziția-concurs de artă plastică contemporană cu genericul „Saloanele Moldovei”, ediția XXXI-a și Gala Premiilor Literare „Scriitorii pentru capitală și capitală pentru scriitori”.


Pub