„Nu știu dacă mai are rost să vorbesc”. Nicolae Botgros, decizie neașteptată după pierderea soției. Ce anunț a făcut maestrul

Nicolae Botgros a anunțat că se retrage de pe rețelele de socializare și va bloca toate paginile sale. Maestrul a publicat o fotografie de la mormântul soției sale, Lidia Bejenaru care s-a stins din viață la data de 26 iulie. Acesta a lăsat un mesaj celor care ia fost aproape tot acest timp „vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună”. 

Foto:

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la „mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite, de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți! Cu drag de voi, Nicolae Botgros”, a scris maestrul pe pagina sa de Facebook. 


Lidia Bejenaru este o interpretă de muzică populară din Republica Moldova, soția dirijorului Nicolae Botgros. S-a născut într-o familie numeroasă. A făcut studii muzicale la Școala de Iluminare Culturală „Elena Sârbu” din Soroca între anii 1968–1971. Soția maestrului și-a început cariera de solistă prin a se înscrie în cadrul orchestrei „Mugurel”, acolo unde chiar dumnealui era și violonist. În cadrul Orchestrei de muzică populară „Lăutarii”, Lidia Bejenaru și-a făcut cariera în calitate de solistă începând cu 1979, dar și între 1974 și 1977. A fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia „Meritul Civic” pentru merite în domeniul muzicii populare, în 1993.

Fiul interpretei Lidia Bejenaru Botgros, care s-a stins din viață, susține că mama sa de 68 de ani suferea de cancer, iar în urma operațiilor nu și-a mai revenit.




Pub