Tânărul de 33 de ani, care a decedat după ce a intrat cu Mercedesul în gardul unei mănăstiri, este boxerul Vasile Belous

Tânărul de 33 de ani, care a murit după ce a intrat cu mașina de model Mercedes în gardul de piatră al mănăstirii Adormirea Maicii Domnului din satul Călărășeuca, raionul Ocnița, este boxerul moldovean Vasile Belous. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ocnița, Svetlana Talpă.

Foto: Vasile Belous

În palmaresul pugilistului figurează medalia de bronz cucerită la Campionatul European din 2017, locul 5 la Jocurile Europene de la Minsk (2019), locul 5 la Mondialele de la Baku (2011), campion al Acord Combat Games (2010, Beijing), medalia de bronz la Campionatul Mondial Universitar (2011, Ulaanbaatar), locul 9 la Jocurile Olimpice din 2012, bronz la Campionatul Uniunii Europene ( Sofia, 2014). Este, de asemenea, câștigător al turneelor internaționale de clasa A: „Beogradski pobednik” ( Belgrad, 2006, 2015), „Felix Stamm” (Varșovia, 2009), „Centura de aur” (Constanța, 2013), premiant la penultimul turneu de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Baku, 2016).

Un tânăr de 33 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina de model Mercedes în gardul de piatră al mănăstirii Adormirea Maicii Domnului din satul Călărășeuca, raionul Ocnița. Accidentul s-a produs noaptea trecută. Potrivit poliției, el ar fi pierdut controlul asupra volanului. În urma imapctului, tânărul a decedat pe loc.


Pub