02:43:35 29.03.2024
Stiri

Smiley, dezvăluiri sincere despre rolul de tată: „Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu”

Actualitate 31.08.2021 17:59 Vizualizări2315 Autor: Ziarul National
Smiley, dezvăluiri sincere despre rolul de tată: „Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu”


Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară în luna martie a acestui an. Chiar dacă cei doi sunt extrem de rezervați când vine vorba de viața lor personală și de familie, cântărețul a vorbit recent despre rolul de tată și despre modul în care i s-a schimbat viața de când micuța Josephine a venit pe lume.

Acesta a dezvăluit că este foarte implicat în creșterea fiicei sale, oferindu-i Ginei tot sprijinul de care are nevoie. Ba mai mult decât atât, Smiley a recunoscut că nu se ferește să schimbe scutece sau să îi facă baie celei mici. „Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână. Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a spus Smiley la PRO TV, citat de elle.ro.

Chiar dacă au postat mai multe imagini cu fetița lor de când a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au preferat să nu arate niciodată chipul lui Josephine. Cu toate acestea, spre încântarea fanilor, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre trăsăturile micuței.

„Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa”, a declarat Smiley în cadrul unei apariții TV.

De asemenea, Smiley a povestit recent despre clipele speciale pe care le petrece alături de fiica sa, mărturisind că: „Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață. Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md