(video) Noi imagini din celebra întrecere dintre un BMW M5 E34 şi un Bugatti Veyron

Clipul video cu această întrecere incredibilă a fost făcut public în spaţiul online pentru prima dată în toamna anului 2015, însă acum câteva zile a apărut o altă filmare ce conţine noi imagini de atunci, cu mai multă acţiune şi impresii ale participanților.

Este vorba despre renumita întrecere a unui modificat BMW M5 în caroserie E34 cu un Bugatti Veyron 16.4! Dacă nu aţi văzut-o niciodată vă invităm să o faceţi chiar acum!

Este pe cât se poate de clar că un BMW M5 E34 stoc nu ar avea nicio șansă împotriva lui Veyron. Acesta din urmă are un motor W16 de 8.0 litri şi care produce 1.001 CP, o cutie de viteze preselectivă robotizată şi sistem de tracțiune integrală, toate care îl pot ajuta să facă 0-100 km/h în 2.7 secunde şi să ruleze cu peste 400 km/h.

De cealaltă parte, M5-ul era dotat mai întâi cu un benzinar de 3.6 litri (315 CP), iar din 1992 a primit deja unul cu volum mărit până la 3.8 litri (340 CP). Cu toate acestea, sedanul participant în cursă, al cărui motor a fost modificat serios de compania suedeză AG i Norrköping, are să ofere peste 900 de cai putere!

În niciuna dintre încercările din mers hipercarul cu AWD nu a putut fi un rival pentru sedanul cu RWD. Mai mult, în câteva sprinturi se poate observa că se trimite o cantitate de putere atât de mare spre roţile BMW-ului, încât chiar şi în timpul accelerațiilor acestea derapează. Cel mai probabil, în această situaţie, dacă startul s-ar fi dat de pe loc, atunci avantajul ar fi de partea lui Veyron.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/