Imaginea zilei: Este un defect sau cineva s-a convins că a cheltuit degeaba bani pe camere în loc de oglinzi?

SUV-ul electric Audi e-tron este primul model al mărcii şi unul dintre primele automobile de pe piaţă care are să propună clienţilor nişte camere video în locul unor oglinzi retrovizoare standard, la dorință. Acestea transmit în timp real imaginile de la exterior pe nişte mici ecrane integrate în panourile interioare ale uşilor.

S-ar părea că soluţia l-a iritat în timp atât de mult pe posesorul acestui e-tron, încât a decis cu forţele proprii să improvizeze şi să revină la oglinda clasică. Însă nu se exclude faptul că sistemul a suferit o defecţiune şi unul dintre monitoarele interioare nu mai arată imaginea.

Nu este clar deocamdată unde a fost surprinsă această privelişte, însă fotografia apărută de curând în spaţiul online a ajuns rapid virală şi foarte discutată pe reţelele de socializare.

Conform datelor din configuratorul german, sistemul de camere video în locul oglinzilor retrovizoare este o opţiune pentru orice versiune a modelelor e-tron şi e-tron Sportback. Costă în Germania 1.540 de euro, însă nu este posibil de instalat fără a bifa alte careva opţiuni! 😏

Sistemul cere dintr-un anumit motiv şi prezenţa unei camere video posterioare pentru suma de 470 de euro sau pentru 1.150 de euro (cu reducere) dacă se optează deja şi pentru una frontală.

În plus, este necesar de bifat un pachet ce include funcţiile de avertizare la schimbarea benzii, Audi pre sense rear, cea de avertizare despre pericole la ieşirea din maşină şi cross traffic assistant (600 de euro), ori se poate plăti deja 1.050 de euro pentru a include şi alte suplimente pe lângă cele menţionate în cadrul pachetului de asistenţă City.

În total suma se poate ridica la aproximativ 3.750 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/