(foto) Noul Genesis GV80 este disponibil acum cu cinci, şase sau şapte locuri

Modelul premium Genesis GV80 a fost actualizat pentru gama anului 2022. Principala noutate este în disponibilitatea formatului de locuri 2+2+2. Anterior SUV-ul se propunea doar cu cinci locuri pe două rânduri sau şapte locuri pe trei rânduri.

Actualizări cheie:

  • După cum am enunţat, devine disponibilă configuraţia cu şase locuri pentru pasageri. SUV-ul a devenit echipat cu scaune Ergo Motion care folosesc nişte buzunare de aer pentru a crea confort și senzație de ședere optimă în timpul deplasării.
  • Scaunele din al doilea rând sunt în acest caz individuale, reglabile electric şi despărţite de o cotieră centrală. Aceasta din urmă include un spaţiu de stocare, un panou de control a sistemului infotainment, două suporturi pentru pahare cu funcţie de încălzire/răcire şi un încărcător wireless pentru telefoane!
  • Sistemul multimedia al maşinii poate acum primi actualizări prin tehnologia OTA. Prin aceeaşi funcţie se pot actualiza de la distanţă, în timp, chiar şi grafica arătată de panoul de bord, dar şi de head-up display!
  • Opţiuni noi pentru al doilea rând de scaune sunt tabletele din imagini, dar şi suporturi pentru picioare retractabile electric.
  • Sistemul de climatizare are o nouă funcție: ventilația continuă să funcționeze timp de 30 de minute după ce maşina este încuiată, pentru a ventila şi usca interiorul, a îndepărta mirosurile şi bacteriile, dar şi umezeala din circuit.
  • Au devenit disponibile noi culori pentru caroserie şi tapiţeria interioară.
  • Se poate comanda un pachet exterior de inserţii din fibră de carbon, care aduce un splitter frontal şi un difuzor confecționat din acest material uşor (valabil numai pentru maşinile cu benzinare de 2.5 şi 3.5 litri).
  • Acum toate maşinile, indiferent de motorizare, au mecanisme de frânare frontale cu patru pistoane în etrierele monobloc. Anterior acestea erau dedicate doar modelului cu V6 şi 379 CP.
  • Nou apărut este şi sistemul de frânare automată post-accident, pentru a evita sau a reduce gravitatea unor impacturi eventuale.
  • Printre alte opţiuni se numără: trepte laterale fixe sau retractabile electric, un cârlig de remorcare (capacitate maximă 2.722 kg), dar şi un set de covoraşe premium din cauciuc pentru primul şi al doilea rând.
  • Părţile exterioare ale caroseriei, care sunt cele mai folosite de pasageri, inclusiv cele care sunt mai predispuse așchiilor precum barele de protecţie, pot fi acoperite din fabrică cu folie pentru a preveni deteriorarea vopselei şi apariţia zgârieturilor.

Modelul actualizat este deja disponibil de comandat în Coreea de Sud (preţ de start 45.000 de euro). Pe alte pieţe, inclusiv pe cea europeană, va apărea mai târziu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/