MilaniN Residence: Construim un bloc nou! Află oferta pentru apartamente cu 2 odăi!

Zona de Centru a orașului Chișinău este tot mai întrebată de cei care își caută o locuință nouă sau să facă o investiție bună pe termen lung.

Foto: MilaniN Residence

Compania NG Invest anunță start vânzărilor pentru apartamente cu 2 odăi situate în inima Chișinăului, în centrul istoric al capitalei, pe strada Serghei Lazo. Viitoarea ta locuință îți va oferi posibilitatea de a trăi într-o zonă liniștită, frumoasă, plină de monumente de arhitectură, iar pentru cei care se gândesc la viitor, va fi un bonus special să afle că această achiziție va fi o adevărată investiție, pe motiv că prețurile în acest sector al centrului vechi sunt în creștere.

Cât despre viitoarea ta casă, aceasta seamănă mai mult cu o vilă urbană, cu puține apartamente. Apropo, când suni, o să i-ai legătura direct cu dezvoltatorul proiectului, fără agenți sau intermediari: 076 799 978

Cine-i producătorul? Noi suntem NG Invest, cu 7 proiecte grandioase în desfășurare. Și nu orice proiecte. Noi suntem deosebiți. Nu construim case cu sute de apartamente. Construim case mai mici, dar neobișnuite, cu design specific, de tip Premium, în care te vei simți ca un om nobil. La noi, nu doar designul e Premium, dar și finisajele și materialele pe care le folosim. Interioarele spațioase au fost concepute cu ajutorul designerilor profesioniști. Așa lucrăm la absolut toate blocurile: cu multă dăruire și pasiune.

Cum va fi apartamentul tău din Milanin Residence pe str. Serghei Lazo?

- Cu pereți din cărămidă
- Izolare fonică
- Izolare termică interioară și exterioară
- Podea perfect dreaptă, din beton, și un strat de protecție
- Geamuri PVC cu 6 camere

Să-ți mai amintim de toate parcurile, cafenelele și restaurantele din apropiere?

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de materiale de construcție și cei mai talentați designeri. Poți să-ți amenajezi apartamentul așa cum îți vrea inima.

Cât unii abia visează, tu deja te poți muta în centrul Chișinăului, prețuri avantajoase de Early Booking.

Am construit 6 complexe Milanin Residence pe străzile:

· Zamfir Arbore 10

· Colina Pușkin 8A

· Alexei Sciusev 2

· Lev Tolstoi 13

· Zamfir Arbore 2

· Alexandru cel Bun 47

Vrei să te muți în centrul Chișinăului? Sună la 076 799 978. Te așteptăm cu drag și la sediul nostru, amplasat pe str. Zamfir Arbore 10, ca să vezi toate proiectele cu ochii tăi. Bine ai venit în noua ta casă. Bine ai venit la Milanin Residence!


// console.log('no ads situation')