WhatsApp „fură” o pagină de la Messenger: Schimbarea cât se poate de utilă

WhatsApp trece deseori prin actualizări mai mult sau mai puțin importante, dar doar câteva dintre ele îți fac viața semnificativ mai ușoară precum update-ul iminent depistat de WABetaInfo. Este vorba de un detaliu „împrumutat” de la Messenger, scrie playtech.ro.

Foto: playtech.ro

WhatsApp se află de mulți ani în top trei cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond, dar asta nu înseamnă că include întregul portofoliu de funcții care ți-ar putea fi utile. Unele opțiuni mai mult sau mai puțin banale continuă să lipsească, chiar dacă le poți găsi de mult timp la competiție. Din fericire, orice aspect se poate remedia printr-o actualizare.

WhatsApp se pregătește să introducă reacțiile la mesaje, acea opțiune pe care o găsești pe Facebook Messenger și prin care poți răspunde la un mesaj recepționat printr-o inimioară, un deget în sus sau în jos, o față uimită sau una supărată.

Implementarea nu este încă disponibilă pentru marea majoritate a utilizatorilor, dar va funcționa exact cum te-ai aștepta. Ții apăsat pe un mesaj pe care l-ai primit, îți sunt afișate o serie de reacții și o alegi pe cea pe care o consideri potrivită în respectivul context, printr-o serie de emoticoane. Astfel, vei scăpa de un swipe peste un mesaj pentru a-i răspunde, poate, cu același emoticon pe care îl găsești în meniul de răspunsuri rapide.


Pub