04:29:12 29.03.2024
Stiri

ABBA se reunește după o pauză de 39 de ani. Ce surpriză le-au pregătit aceștia fanilor

Actualitate 30.08.2021 18:29 Vizualizări2074 Autor: Ziarul National
ABBA se reunește după o pauză de 39 de ani. Ce surpriză le-au pregătit aceștia fanilor


Abba, una dintre cele mai apreciate trupe muzicale din toate timpurile, revine cu un show de zile mari, după o pauza îndelungată de 39 de ani. Astfel, membrii formației: Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad se vor reuni pentru a interpreta din nou hituri precum: "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Chiquitita".

Spectacolul constă într-un film-documentar cu holograme, numit „Abba Voyage", realizat ca un tribut adus carierei lor, în care trupa va interpretat atât piese vechi, cât și noi, despre care se spune că vor fi lansate vinerea viitoare. Așa cum sugerează și numele, show-ul va fi precum o călătorie în timp, către începuturile trupei Abba, în care avatarurile tinere ale celor patru membri vor vorbi și cânta publicului.

„Bjorn, Benny, Agnetha și Anni-Frid vor fi cu toții acolo în seara de deschidere. Și vor dezvălui în cele din urmă avatarurile Abba, care sunt niste holograme ale lor. Spectacolul va prezenta avatarurile, care vor cânta și vorbi publicului. Va fi că și cum ai face un pas înapoi în timp pentru cei care privesc".

Spectacolul lor holografic, care va avea loc într-un spaţiu special, în East London, va fi inaugurat în mai, 2022.

Membrii trupei Abba au cunoscut faima după ce au câștigat Eurovisionul în 1974, continuând să adune fani de pretutindeni și zece ani mai tărziu. În anul 1976, Abba a fost declarată una dintre cele mai populare formații muzicale din lume, fapt ce nu a împiedicat înteruperea colaborării lor în 1982.

Abba

Abba, foto: Profimedia

Succesul a fost chiar unul dintre motivele principale care au dus la destrămarea formației Abba, lucru la care au contribuit și relațiile începute în cadrul trupei: Benny și Frida s-au căsătorit în 1978, pentru a divorța în februarie 1981, trei ani mai târziu, în timp ce Björn și Agnetha, căsătoriți în 1972, au divorțat în 1979, scrie profm.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md