(video) Dacia Jogger – denumirea noului model cu până la şapte locuri

Dacia Jogger este denumirea noului model al mărcii care va debuta peste câteva zile! Un nume simplu și cu sonoritate internațională a fost ales pentru a denumi cel mai nou model al gamei Dacia. Este vorba de un vehicul de familie, cu şapte locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie.

Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul “outdoor” al noii identități de marcă.

După premiera virtuală, noua Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la München.

Vezi şi: (foto) Renault și Dacia vor dezvălui câte o premieră mondială la Salonul Auto de la München

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul “er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în călătoriile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii.

Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Vezi şi: (foto) Noul Logan MCV va fi aproape la fel de înalt ca un Duster şi ar putea reveni în formatul cu şapte locuri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/