/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Jaf de de amploare în Brazilia. Mai mulți ostatici au fost legați de mașini și folosiți ca „scuturi umane”

missing
30 august 2021, ora 17:18

Jaf de amploare în această dimineață în orașul Araçatuba din sudul Braziliei! Trei bănci au fost atacate în același timp de oameni puternic înarmați. Poliția a anunțat că peste 50 de persoane au luat parte la jaf. Indivizii au luat mai mulți ostatici, pe care i-au legat de capota mașinilor ca „scuturi umane” și au fugit, scrie Alephnews

Jefuitorii au blocat între timp mai multe drumuri cu vehicule în flăcări și au plasat dispozitive explozive în tot orașul. Presa locală a relatat că banda de hoți a folosit drone pentru a monitoriza din aer mișcările poliției.

În urma schimbului de focuri de armă dintre poliție și autorii jafului au murit cel puțin trei oameni, iar alții trei au fost răniți. Doar doi dintre suspecți au fost arestați.

 

Jurnalistul Yuri Macri de la Record TV a postat pe Twitter imagini cu două dintre mașinile hoților. Potrivit acestora, prima mașină avea o persoană legată de acoperiș și alta de capotă, în timp ce în cea de-a doua se poate vedea o persoană ghemuită pe capotă.

Imaginile de pe camerele de supraveghere postate de un alt utilizator Twitter arată mai multe mașini care circulă prin oraș, unele cu persoane legate de capote.

De asemenea, au apărut imagini pe rețelele sociale în care localnicii adună banii căzuți în urma jefuitorilor.

Nu este pentru prima dată când Araçatuba este ținta jefuitorilor de bănci. În 2017, infractorii au preluat controlul asupra mai multor puncte strategice din oraș, au atacat secții de poliție și au blocat drumuri ca parte a jafului lor asupra unei firme private de securitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram