Principală  —  IMPORTANTE   —   Un polițist de frontieră a…

Un polițist de frontieră a murit într-un grav accident rutier. Șoferul care ar fi provocat accidentul, a fugit de la locul faptei

accidentttttt

UPDATE: Oamenii legii anunță că au găsit șoferul din cauza căruia s-ar fi produs accidentul de astăzi dimineață. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan.

Un polițist de frontieră de 35 de ani, a murit, după ce mașina cu care se deplasa a fost lovită de un alt automobil. Tragedia a avut loc în apropiere de localitatea Pârjota, din raionul Rîșcani.

Agent-șef adjunct de 35 de ani activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră ,, Costești” al Direcției regionale NORD. Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind astăzi de serviciu.

Astfel, în jurul orei 05:40, mașina personală a angajatului Poliției de Frontieră, a fost tamponată frontal de un alt automobil, șoferul căruia a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

„Polițistul a fost preluat de ambulanță în stare foarte gravă și transportat la SR Rîșcani. După mai multe tentative a medicilor de a-l salva, a decedat”, transmite Poliția de Frontieră.

„În aceste clipe de cumplită suferință pentru apropiații celui plecat atât de devreme dintre noi, Poliția de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe. Fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate și să îi dea putere să treacă peste aceste momente grele”, transmit colegii.

UPDATE: Oamenii legii anunță că au găsit șoferul din cauza căruia s-ar fi produs accidentul de astăzi dimineață. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, ar fi consumat alcool înainte de a urca la volanâ

„Spune că a fugit pentru că s-a speriat. Recunoaște că a băut 2 beri. În momentul reținerii, alcool în aerul expirat avea 0,12 mg/l”, anunță oamenii legii.

Victima activa în cadrul Poliției de Frontieră din anul 2011. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori.