Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Programul celor două puncte…

DOC Programul celor două puncte mobile de vaccinare – troleibuzul și autobuzul. Unde pot merge cetățenii să se vaccineze anti-COVID

Cele două puncte mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul, vor staționa duminică, 29 august, în sectorul Centru, chiar în intrarea în Piața Centrală. Autoritățile municipale au emis o notă informativă prin care au anunțat cum vor funcționa cele două centre mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul.

Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte de vaccinare mobile: troleibuz și autobuz, se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi la intersecția străzilor șoseaua Hâncești, str. Academiei, adiacent market „Fidesco”, iar autobuzul se va afla în sectorul Centru, str. Armenească, chiar la intrare în Piața Centrală.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii august. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.