În contextul celor două sărbători naționale, Campusul Voices și Orchestra de Tineret a Moldovei invită la un concert în aer liber

17-sept-Tudor-Gheorghe-fb

Aflat anul acesta la a 4-a ediție, proiectul de incluziune socială prin muzică Voices Moldova, parte a MNYO, organizează între 25-30 august un campus educativ pentru participanții acestui proiect.

Campusul Voices va culmina cu un concert în aer liber, alături de Orchestra de Tineret a Moldovei, ce va avea loc în Scuarul Catedralei din Chișinău pe data de 30 august, ora 19.00.

La eveniment vor participa 100 de copii-beneficiari ai proiectului Voices Moldova și câteva zeci de tineri muzicieni din componența MNYO, care au pregătit publicului un excelent repertoriu, care pune accent pe celebre piese din Republica Moldova, în contextul celor două sărbători naționale din această perioadă.

Invitații speciali ai evenimentului în aer liber de pe 30 august: Alex Calancea Band.

Lansat pentru al 4-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices Moldova a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, la ediția din 2018 proiectul includea deja 130 de participanți, ca să ajungă la un număr de 230 de copii în 2020 – copii ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei.

Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite aici sau pe pagina de Facebook a proiectelor Voices Moldova și Moldovan National Youth Orchestra.

Parteneri generali: Fundația Est-Europeană, Ambasada Suediei la Chișinău, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Parteneri strategici: Kaufland Moldova, Premier Energy, Institutul Cultural Român la Chișinău.

Proiectul face parte din cadrul programului de granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente