Muzică live și concursuri. Află ce te așteaptă la conferința de mâine TEDxRoseValleyParkED

DSC_6528

Mâine, 30 august, ora 11.00 va avea loc mult așteptata ediție TEDxRoseValleyParked organizată cu ocazia aniversării a 75 ani UNICEF. 5 speakeri tineri și ambițioși vor ieși pe scenă pentru a ține un discurs la tema generală „Reimagine The Future”.

Programul evenimentului

Cum puteți urmări evenimentul

Conferința TEDxRoseValleyParkED va fi distribuită live pe următoarele pagini:

#1. TEDxRoseValleyParkED 

#2. UNICEF Moldova 

#3. #diez

#4. CMTC

#5. KOMETA

Ce au pregătit organizatorii pentru tine

După fiecare discurs îți vei putea evalua atenția printr-un quiz interesant format din cinci întrebări. Persoanele care vor răspunde corect și cel mai rapid, vor câștiga premii. Concursul se va desfășura live, pe platforma Kahoot, iar câștigătorii vor fi selectați  automat de aplicație. Toți doritorii pot participa la concurs. Urmărește pagina TEDxRoseValleyParkED pentru a afla mai multe detalii despre cum să te conectezi la quiz. 

Evenimentul va fi încheiat cu muzică live interpretată de copiii Voices Moldova. 

Voices Moldova este un ambițios proiect de incluziune socială din țara noastră, iar pentru că educarea și valorificarea potențialului tinerei generații sunt valorile primordiale de care se conduc, Voices a devenit un important partener pentru TEDxRoseValleyParkED. Tinerii interpreți, veniți din toată țara, vor asculta discursurile speakerilor din sală, după care le vor lua locul pentru a interpreta câteva piese.

Pentru a rămâne la current cu toate noutățile despre conferință, urmărește pagina TEDxRoseValleyParkED.


UNICEF promovează drepturile și bunăstarea fiecărui copil prin tot ceea ce face. Alături de partenerii noștri, activăm în peste 190 de state și teritorii pentru a pune în practică acest angajament, punând un accent deosebit pe ajutorul acordat celor mai vulnerabili și excluși copii de pretutindeni.

A 75-a aniversare ne găsește într-un moment critic și important, asemenea celui care a determinat crearea UNICEF din cenușa celui de-al Doilea Război Mondial. Astăzi, pe măsură ce oamenii luptă împotriva pandemiei COVID-19, ne mobilizăm experiența considerabilă, inclusiv în domenii, precum vaccinurile și educația, astfel încât să reinventăm un viitor sigur și sănătos pentru fiecare copil. Pentru mai multe informații despre UNICEF și activitatea sa în Moldova, urmăriți UNICEF Moldova pe Twitter,  Facebook și Instagram.


Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor care merită răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care reunesc oamenii pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED. La un eveniment TEDx, speakerii pornesc discuții profunde și conexiuni. Aceste evenimente locale, auto-organizate sunt denumite TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă îndrumări generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale TEDx sunt auto-organizate. (Sub rezerva anumitor reguli și reglementări.)

Despre TED

TED este o organizație non-profit dedicată ideilor care merită răspândite. Începând ca o conferință de patru zile în California în urmă cu 30 de ani, TED a crescut pentru a-și susține misiunea cu mai multe inițiative. La cele două conferințe anuale, TED îi invită pe cei mai mari gânditori și implementatori din lume să vorbească timp de 18 minute sau mai puțin. Multe dintre aceste discuții sunt apoi disponibile, gratuite, la TED.com. Speakeri TED au fost: Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan și Daniel Kahneman. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente