fbpx

video | „Este nunta lui Chicu înmulțit la o sută”. Ceban critică evenimentele care se petrec în pandemie

Edilul capitalei, Ion Ceban, a critică autoritățile, după manifestațiile din PMAN, desfășurate de Ziua Independenței. În același timp, Ceban afirmă că a fost invitat la eveniment, însă nu a mers. „A fost de ordinului teatrului absurdului. Nunta lui Chicu înmulțit la o sută”, a subliniat acesta. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am fost invitat nu am mers. Cred că am făcut corect. Mie mi se pare că ceea ce s-a întâmplat este de ordinul teatrului absurdului, dacă vreți până la urmă nunta lui Chicu înmulțit la o sută. Sunt foarte deranjat că în această perioadă nimeni nu a binevoit să ne răspundă care este totuși condiția pe care o putem aplica în privința profesorilor, paznici”, a declarat Ceban.

Mai mult, Ceban susține că ar fi fost intimidat ca „să nu vorbească”.

„Încercam ieri să comentez, dar  mi s-a transmis voalat de terțe persoane să tac… . Mi s-a transmis că va veni procurorul și că mă vor liniști. Nu speriați ariciul cu fundul gol”, susține acesta.

„Vă rog să vă revizuiți această decizie, atâta timp cât aveți bani pentru chefuri. Ieri, toate punctele din decizie CNESP le-au încălcat cei care au participat în PMAN”, a mai adăugat acesta.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button