/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

R. Moldova nu se mai află pe lista țărilor cu risc epidemiologic a Spaniei. Călătoriile, permise după completarea unui simplu formular

missing
28 august 2021, ora 10:05

Republica Moldova nu se mai află pe listă țărilor de risc epidemiologic a Spaniei! Astfel, cetățenii care sosesc din Republica Moldova în Spania pe cale aeriană nu mai trebuie să prezinte la intrarea în Spania: un certificat care atestă vaccinarea completă împotriva COVID-19, un test negativ PCR sau antigen, ori un certificat de recuperare post-COVID-19.

Este însă obligatoriu ca toate persoanele care călătoresc spre Spania, pe cale aeriană sau maritimă, să completeze, cu maximum 48 de ore anterior efectuării călătoriei (nu mai devreme de 2 zile înaintea călătoriei), un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es.
În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate.

Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram