/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Stimată Maia Grigorevna...” Vladimir Putin i-a trimis șefei statului un mesaj de felicitare cu ocazia Independenței

missing
28 august 2021, ora 13:44

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a felicitat-o pe șefa statului, Maia Sandu, cu ocazia împlinirii celor 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Președintele rus i-a urat Maiei Sandu succes și sănătate și și-a exprimat încrederea că țările noastre vor menține dialog bilateral constructiv. 

„Stimată Maia Grigorevna, vă adresez sincere felicitări cu prilejul aniversării a 30 de ani de independență a R. Moldova. De secole întregi, popoarele țărilor noastre sunt legate prin prietenie și respect reciproc. Sunt sigur că, prin eforturi comune, am putea asigura o dezvoltare constructivă a dialogului bilateral și a cooperării în mai multe direcții. Acest lucru, fără îndoială, corespunde intereselor cetățenilor Federației Ruse și cetățenilor R. Moldova și se orientează spre consolidarea stabilității și securității regionale. Vă doresc, Maia Grigorevna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor dvs –  fericire și bunăstare”, se menționează în mesajul semnat de Vladimir Putin, publicat pe pagina Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.

Republica Moldova a împlinit ieri 30 de ani de Independență. În Piața Marii Adunări Naționale au fost organizate cu această ocazie mai multe evenimente festive la care alături principalii oficiali de stat, au participat președinții Ucrainei, României și Poloniie, dar și premierul ucrainean Denis Shmygal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram