image
Sursa foto: jurnal.md

Slusari, despre cea mai memorabilă Zi a Independenței: „Puțini am fost, dar mulți eroi au rămas acum”

Fostul deputat Alexandru Slusari, ex-vicepreședinte al Parlamentului, afirmă că 27 august 2018, atunci când mai mulți activiști au fost evacuați cu forța din Piața Marii Adunări Naționale, a fost cea mai memorabilă Zi a Independenței.

„27 august 2018, ora 6:00. Peste 500 de polițiști evacuează forțat 73 de activiști, care luptă pentru independența Moldovei și împotriva capturării statului. Mulți din cei care coordonau această acțiune rușinoasă până azi lucrează în funcții înalte la MAI. Puțini am fost, mulți eroi au rămas acum, din cei care „l-au alungat” pe Plahotniuc. Peste 2 ore au venit Dodon, Candu, Filip cu toată gașca servitorilor regimului oligarhic, păziți tot de acei polițiști. Mulți din acel harem oligarhic azi stau la poarta căștigătorilor și încearcă să șteargă din cariera lor pagini reprobabile”, afirmă Slusari.

„Independența și libertatea costă și ele au nevoie de apărare și necesită anumite sacrificii. Să nu uităm acest lucru niciodată, stimați cetățeni! La Mulți Ani, Moldova! La Mulți Ani toți cei, care ați luptat pentru Independența țării atât în 1991-1992, cât și în ultimii 6 ani”, a mai adăugat Alexandru Slusari.

jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: