image
Sursa foto: jurnal.md

Alerta cu bombă pe Aeroportul Chișinău s-a dovedit a fi falsă // UPDATE

Alertă cu bombă pe Aeroportul Chișinău, la bordul unei curse Chișinău-Istanbul. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al Poliției de Frontieră și de cel al Autorității Aeronautiv

UPDATE 07:25 // Poliția de frontieră precizează că la ora 23:20 au fost finisate verificările asupra pasagerilor, bagajelor și aeronavei. Obiecte explozive nu au fost depistate. Alerta cu bomba s-a dovedit a fi falsă.

La data de 27 august 2021, ora 19:35, a parvenit apelul la serviciul dispecerat al sectorului PF AIC, de la conducătorul de zboruri al Aeroportului Internațional Chișinău. Poliția de Frontieră acționează conform protocoalelor (explozibil la bordul aeronavei „Airbuss 321” cursa Chișinău - Istanbul). Serviciile abilitate au fost anunțate. Circumstanțele se stabilesc. Cu detalii vom reveni, a precizat serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

La rândul lor, cei de la Autoritatea Aeronautică Civilă spun că au fost informați despre alerta cu bombă parvenita la call centrul Aeroportului.

„A fost sesizată poliția și specialistii Serviciului Bombteh. Se efectuează verificari pe cursa respectivă. La bord încă nu ursaceră pasagerii. Aeronava e parcată pe Aeroport și e izolată până se fac verificările”, a precizat Irina Bodolică, purtătoarea de cuvânt a AAC.

jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: