„Important să ne implicăm fiecare pentru a crește țara”: Cum a felicitat primarul capitalei cetățenii cu ocazia Zilei Independenței

Primarul capitalei, Ion Ceban, a depus flori în această dimineață, la monumentul lui Ștefan cel Mare, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova. În context, a venit și cu un mesaj de felicitare pentru toți cetățenii.

Foto: fb/IonCeban
„O țară se dezvoltă atunci când fiecare dintre noi contribuie la acest deziderat. Este important să înțelegem că nu doar trebuie să cerem și să așteptăm, dar să ne implicăm fiecare, pentru a crește Republica Moldova. Republica Moldova suntem noi! Consider că am atins maturitatea necesară pentru a putea schimba lucrurile în bine, nu doar la nivel declarativ. Oamenii sunt bogăția acestei țări, iar cu fiecare an, Republica Moldova devine mai puternică, unită, dacă vom uni eforturile noastre. La mulți ani pentru țara care își iubește oamenii, indiferent de perioada anilor care trec! La mulți ani, Republica Moldova!”, a spus primarul.

Republica Moldova sărbătorește astăzi 30 de ani de Independență. Vezi AICI programul evenimentelor care se vor desfășura la Chișinău.


Pub