(video) Igor Grosu de Ziua Independenței: Moldova abia învață să fie un stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, au venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței a Republicii Moldova.

Foto: Captură de ecran

„Astăzi R. Moldova împlinește 30 de ani, îmi place ziua de 27 august pentru că în această zi suntem împreună indiferent de unde ne aflăm în acest moment. Suntem cu toții Republica Moldova. Statul independent și suveran R. Moldova a fost construit de femei puternice și bărbați curajoși cu muncă grea cu ajutor reciproc, voință, curaj și optimism. Ne confruntăm cu provocări majore în justiție, economie, securitate, sănătate, mediu.

La 30 de ani de independență Moldova abia învață să fie un stat, un stat tânăr cu instituții fragile, în plină formare care trebuie consolidate și dezvoltate. După atâtea eșecuri, cred cu tărie că măcar acum, la 30 de ani, vom construi un stat pentru oameni, pentru toți oamenii, indiferent etnie sau limba vorbită, dar pentru asta avem nevoie de o transformare, o schimbare la care trebuie să participăm cu toții, fiecare cetățean, pentru a trăi în țara noastră. În stabilitate, bunăstare și respect”, a spus Igor Grosu.


Pub