Tricolorul moldovenesc luminează, astăzi, și la Atena. Un havuz din centrul capitalei elene va fi „colorat” în roșu, galben și albastru până în zori

Havuzul central al orașului Atena, piața Omonia va fi iluminat în culorile drapelului de stat al Republicii Moldova, astăzi, începând cu ora 20:30 până la ora 06:00 a zilei următoare.

Foto: Fb/ Ambadasa Republicii Moldova în Grecia

Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova în Grecia, prin care aceasta invită diaspora moldovenească aflată la Atena să se bucure de zilele sărbătorilor naționale din Moldova, aflați chiar și la mii de kilometri de acasă.

Până dimineața va fi iluminat în culorile drapelului Republicii Moldova și unul dintre reperele majore ale orașului São Paulo, Brazilia - clădirea Federației Industriilor (FIESP), construită în 1979, care are un design piramidal și o înălțime de 99 metri (16 etaje).

La fel, cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova, Niagara Parks Commission a acceptat demersul Ambasadei Republicii Moldova în Canada, de a lumina cascada în culorile tricolorului – albastru, galben și roșu.

Tricolorul va fi proiectat pe apele cascadei între orele locale 22:00 şi 22:15 (ora Ottawei, Eastern Daylight Time GMT-4).


Pub