Trei persoane au murit pe patul de spital, din cauza infecției Covid. Cea mai tânără dintre victime avea 59 de ani

Trei persoane au decedat, în ultimele 24 de ore, din cauza complicațiilor cauzate de infecția Covid-19, anunță Ministerul Sănătății. Toate trei victime erau internate în Spitalul Clinic din Bălți, iar cea mai tânără dintre ele avea doar 59 de ani. Astfel, bilanțul deceselor survenite în urma infectării cu noul virus a ajuns la 6387 în Moldova.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din mun. Bălți, internat în Spitalul Clinic din Bălți. Acesta suferea de cardiopatie și fibrilație atrială cronică.

O altă victimă, o femeie de 75 de ani, din mun. Bălți, a decedat, de asemenea, pe patul Spitalului Clinic din Bălți. Aceasta suferea de cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială și diabet zaharat.

A treia victimă este un bărbat de 80 de ani, din orașul Rîșcani, internat în Spitalul Clinic din Bălți. Acesta suferea de cardiopatie, hipertensiune arterială și bronhopneumonie obstructivă cronică.

Până astăzi, în Moldova au decedat 6387 de persoane, din cauza infecției cauzate de Covid-19.

Alte 277 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate, astăzi, în Republica Moldova, dintre care 228 în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul persoanelor testate pozitiv la noul virus a ajuns, de la începutul pandemiei, la a 266.591.


Pub