05:22:22 24.04.2024
Stiri

Andreea Marin, întregul adevăr despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.: „Nu e o dramă, e o realitate”

Actualitate 27.08.2021 16:02 Vizualizări3037 Autor: Ziarul National


Andreea Marin, întregul adevăr despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.: „Nu e o dramă, e o realitate”

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format, la un moment dat, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care artistul a înșelat-o pe frumoasa lui soție cu Lavinia Pîrva, femeia alături de care este și în ziua de astăzi.

De-a lungul vieții sale, Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, dar se pare că divorțul de îndrăgitul cântăreț a fost cel care a afectat-o cel mai tare, la vremea aceea, din simplul motiv că a înșelat-o. A trecut cu greu peste toată acea perioadă, dar între timp a reușit să realizeze că trecutul este trecut și că trebuie să fie lăsat în urmă, pentru a nu-i afecta prezentul care are un rol mult mai important pentru ea.

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a vorbit și despre divorțul dureros prin care a trecut. Din punctul său de vedere un divorț nu este nicidecum o dramă, ci o realitate pe care multe persoane o trăiesc, la un moment dat. Cel mai mult a durut-o faptul că fostul ei partener de viață i-a fost infidel. Mai mult de atât, Andreea Marin crede că dacă două persoane nu se mai înțeleg, este mult mai sănătos ca fiecare să o ia pe drumul lui.

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii respective.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md