15:07:53 28.03.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Sărbătoarea dedicată împlinirii a 30 de ani de independență a R. Moldova, în imagini

Actualitate 27.08.2021 19:11 Vizualizări2153 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Sărbătoarea dedicată împlinirii a 30 de ani de independență a R. Moldova, în imagini Ministerul Apărării


Cu paradă militară la care au participat peste 1 200 de militari, în prezența președinților României, Ucrainei și Poloniei și cu un spectacol de zile mari în Piața Marii Adunări Naționale, așa și-a sărbătorit R. Moldova aniversarea a 30-a de la proclamarea independenței.

Militarii Armatei Naționale au defilat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, alături de reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne și veterani, în cadrul paradei militare, desfășurate cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova.

Evenimentul a fost urmărit de preşedintele ţării, comandant suprem al Forţelor Armate, Maia Sandu, preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, prim-ministrul Natalia Gavriliţa, ministrul Apărării Anatolie Nosatîi și alți membri ai Guvernului, dar și reprezentanţi ai corpului diplomatic în Republica Moldova.

Oaspeții de onoare la ceremonia aniversară au fost trei șefi de state — președintele Poloniei, Andrzej Duda, președintele României, Klaus Werner Iohannis, și președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, prim-ministrul ucrainean Denis Șmihal, dar şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ionel Ciucă.



























































Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md