fbpx

Putin, către Sandu: „Stimată Maia Grigorievna, vă transmit sincere felicitări…”

Vladimir Putin, președintele Rusiei i-a adresat un mesaj de felicitare șefei statului, Maia Sandu, cu ocazia celor trei decenii de independență ai Republicii Moldova. „Popoarele țărilor noastre sunt legate prin secole de prietenie și respect reciproc”, a subliniat liderul de la Kremlin. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Stimată Maia Grigorievna, vă transmit sincere felicitări cu prilejul aniversării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova”, și-a început Putin mesajul.

„Sunt sigur că, prin eforturi comune, am putea asigura o dezvoltare constructivă a dialogului bilateral și a cooperării în mai multe direcții. Acest lucru, fără îndoială, corăspunde intereselor cetățenilor Republicii Moldova și corespunde consolidării stabilității regionale și a securității. Vă doresc, Maia Grigorievna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor Dvs – fericire și bunăstare”, a mai adăugat Putin.

De menționat este faptul că pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în Republica Moldova a fost publicat un mesaj scurt în limba română.

„Felicitări de Ziua Independenței”, se arăta în postare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button