‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn agricultor din Dondușeni s-a pomenit cu două hectare de livadă tăiată

Un agricultor din Dondușeni s-a pomenit cu două hectare de livadă tăiată

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Un agricultor din satul Frasin, raionul Dondușeni, s-a pomenit astăzi dimineață cu două hectare de livadă tăiată. Sute de copaci au fost tăiați de lângă pământ, iar alții, mai tineri, au fost rupți.

Proprietarul livezii este disperat, mai ales că se repetă pentru a doua oară această situație, când cineva își bate joc de munca lui. El a chemat poliția și speră ca făptașii să fie găsiți, scrie Jurnal.md.

„Cu o lună în urmă, cineva mi-a tăiat livada – în jur de o mie de copaci și am sădit iar pomi. A trecut o lună și iar au tăiat-o. Și au început și altă livadă care are vreo trei ani, acolo au tăiat cu fierăstrăul”, spune Andrei Sânger, proprietarul livezii.

Producătorul susține că prima dată când i-au tăiat livada de meri nu s-a adresat la poliție, crezând că a fost un simplu act de vandalism care nu se va mai repeta. Nu a fost însă așa, iar acum a înțeles că cineva pur și simplu își bate joc de munca lui.

„Nu am conflicte absolut cu nimeni, poate conflict de interese poate, dar nu știu de ce ar fi, pentru că muncesc și fac banii din munca mea”, spune agricultorul.

Gospodarul este disperat și încearcă să salveze pomii care nu au fost deteriorați în totalitate. Primarul localității a menționat că nu este prima dată când livada unui gospodar din localitate este tăiată, dar spune că nu el este cel care ar trebui să prindă făptașii.

Ofițerul de poliție care a mers la fața locului și a documentat cazul a comunicat că a transmis materialele cu toate detaliile sectoristului.

Cei de la Serviciul de presă al Inspectoratului de poliție Dondușeni au spus că acest caz a fost înregistrat, urmând a fi investigate toate circumstanțele.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›