image
Sursa foto: jurnal.md

Ministrul Culturii: Îndemnăm oamenii să stea acasă comod și să urmărească parada la TV

Autoritățile îndeamnă cetățenii să urmărească la televizor evenimentele care vor fi organizate de Ziua Independenței pentru a se proteja de Covid-19.

„Parada e un eveniment important la care nu putem renunța pentru că este o aniversare importantă a independenței noastre și trebuie să marcăm acest lucru, viața în țară nu trebuie să se oprească. (...) Toate evenimentele, la fel ca și concertul de seară vor fi transmise la posturile TV și online. Noi îndemnăm publicul spectator să dornic să vadă concertul, să vadă parada să stea acasă, comozi, în plină siguranță și să admire această paradă”, a declarat ministrul Culturii, Sergiu Prodan.

Toți participanții la parada militară sunt vaccinați. La fel, toți cei prezenți în tribunele pentru invitați vor prezenta la intrare dovada vaccinării, testul la Covid, la anticorpi sau dovada recuperării după boală.

Ministrul Culturii a făcut un apel către artiști, organizatorii evenimentelor cultural-artistice, către autoritățile publice locale și centrale să se vaccineze și să respecte măsurile de protecție anti-Covid.

Precizăm că, din cauza condițiilor epidemiologice, în acest an, a fost redus timpul de desfășurare a programului activităților cultural-artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova. Vezi aici programul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: