image
Sursa foto: AFP

Momentul în care mai mulți urşi au pus stăpânire pe piscina unei familii; VIDEO

O familie care și-a închiriat o casă la munte în Tennessee, Statele Unite, a avut parte de o întâlnire neașteptată în aceste zile călduroase. O familie de urși le-a vizitat locuința, grădina și s-au răcorit în... piscină. Imaginile postate pe internet au devenit virale.

Membrii familiei erau cazați la o cabană ce dispunea de jacuzzi, când cei patru urși au considerat o idee bune să se alăture. Animalele au intrat în piscină și au părut să adore momentele de relaxare. Cei trei pui se jucau în apă, în timp ce mama lor se plimba împrejur.

Familia a filmat totul din interiorul locuinței, prin prisma ușii de sticlă, care dădea spre verandă, iar cei doi copii ai lor se minunau de apariția urșilor, fiind mai mult preocupați de faptul că nu se pot juca și ei în jacuzzi sau că ursii le-ar putea mânca ochelarii de scufunda, scrie digi-animalworld.tv

Deși ursii știau că sunt priviți de membrii familiei, nu au fost deranjaţi sau speriați de aceștia, continuând să se joace ca și cum întregul loc era al lor. Au părăsit casa după 30 de minute de relaxare.

Videoclipul impresionat a devenit imediat viral, iar internauții au început să facă o serie de glume de tipul: "Apa trebuie să fie murdară. Nu i-am văzut pe urși făcând duș" sau " Urşii au fost invitați la o petrecere la piscină pe cinste".

Însă majoritatea a considerat că familia este extrem de norocoasă să poate vedea animalele atât de aproape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: