(video) Un cuplu din Moldova a decedat într-un tragic accident în Italia: S-au izbit cu motocicleta într-o mașină

Doi tineri moldoveni au murit în urma unui accident rutier tragic în Italia. Cei doi au fost aruncați în afara carosabilului după ce motocicleta cu care se deplasau s-a tamponat cu o mașină.

Foto:

Cristina și Boris Danu au murit într-un accident în Ferrara, marți seara. Motocicleta lor s-a ciocnit cu o mașină în de-a lungul via della Canapa, la intersecția cu via De Vincenz. După impact cei doi au fost aruncați violent pe asfalt, transmite presa din Italia.

În ciuda încercărilor tinerii moldoveni nu au reușit să fie salvați, traumele au fost prea grave.La locul accidentului au sosit trei ambulanțe și elicopterul, pregătit pentru a transporta victimele la spitalul din Bologna. Medicii nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți moldoveni.


La volanul mașinii se afla o femeie care a fost rănită și transportată la spital. Viața sa nu este în pericol.

„Cu o mare tristețe am auzit astăzi de moartea cumplită a prietenilor noștri Cristina și Boris Danu, au plecat la cer mult prea devreme Dumnezeu să-i ție în împărăția sa. Câtă tristețe, câtă durere au lăsat în urmă, nici nu am cuvinte sa vă redau... Odihniți-vă în pace scumpii noștri”, au scris prietenii familiei Danu.


Pub